Bouwkundig rapport rotterdam : type keuring of rapport:

MEELOOP BOUWKEURING:

Een meeloop bouwkeuring is te vergelijken met een bouwkeuring, echter in dit geval wordt er geen rapportage uitgewerkt. Tijdens de onderhandelingsprijs kunt u aantekeningen maken en zelf eventueel meenemen. Voor jonge woningen en bedrijfspanden van ca. 10 jaar jong is meeloopkeuring is een excellente keuze.

Aankoopkeuring huis / Aankoopkeuring appartement:

Bent u van plan een huis te kopen? Dan heeft u altijd de mogelijkheid een voorwaarde op te nemen in uw huidige koopcontract zodat bij veel gebreken u af kunt zien van de koop. Dus neemt u in uw koopakte de aankeuring als een voorwaarde op. Dit type keuring is voor uzelf bedoeld, zodat u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt. Daarnaast bent u onderzoeksplichtig volgens de Nederlandse wet. Aldus sluit u op deze manier veel risico’s uit.

NHG BOUWKEURING:

NHG (Nationale Hypotheek Garantie):

Tevens kunt ook u in aanmerking komen voor een NHG onder bepaalde condities. Als u bank of geldverstrekkers een NGH als voorwaarde stellen dan komt zo een NHG bouwkeuring ook van te pas.

Bij het bemachtigen van een NHG hypotheek kan het hebben van een NHG keuring erg van belang zijn.

VOOR-OPLEVERINGSKEURING NIEUWBOUW:

Als de aannemer zodanig zijn taken voltooid heeft en u op de hoogte heeft gesteld, dan volgt de volgende stap. De woning of bedrijfspand in kwestie wordt grondig gecontroleerd. Als er iets wordt ontdekt zoals bouwfouten, gebreken, etc. dan worden die aan u vermeld. Onze bouwkundige beschikt over veel expertise hiermee.
Daarnaast zal onze bouwkundige u raad geven over verbouwingsplannen, onderhoudskosten en onderhoud.

VERBOUW KEURING / RENOVATIE KEURING:

Alvorens een renovatie of verbouwing klaar is, trekken wij na of alles correct is uitgevoerd op grond van het bouwbesluit en het contract.

Daardoor krijgt u een heldere indruk van de kwaliteit van de renovatie of de verbouwing van uw bedrijfspand of woning.

Advies: Een deskundig bouwspecialist inschakelen tijdens het verbouw of bouw van uw bedrijfspand of woning. Dit is geadviseerd en voor meerdere fases zodat u alle gevaren uit kunt sluiten bij een onenigheid.

MUTATIE KEURING, BEDOELD VOOR HUURDERS EN VERHUURDER:

Voordat een andere woning gebruiker of nieuwe huurder betrekt in de woning, vindt er een mutatie keuring plaats. Gedurende de oplevering of overdracht aan een nieuwe huurder is het geadviseerd de staat uw pand of woning vast te stellen door een bouwkundige.
Een uitgebreide rapportage wordt gemaakt om enig geschil te vermijden. Afwijkingen worden opgenomen door onze autonome bouwkundig adviseur.

GROOT PROJECT KEURING:

Voor bankinstellingen, beleggers, investeerders, woningbouwverenigingen, diensten volkshuisvesting, organisaties, instellingen en andere vastgoed organisaties zijn wij actief met het uitvoeren van keuringen voor hun complexen en wijken. Onze service is gebaseerd op de verwachtingen en verlangen van onze cliënten.

Daarnaast controleren we of de daadwerkelijke condities van een pand aan de voorwaarden van het bouwbesluit nog vervuld i.v.m. het meerjarenonderhoudsplan. Wegens onze grondige controles kunnen er nog wel eens verschillen opduiken.

Bouwkeuring tijdens de bouw:
Gedurende de bouw wordt er ook gekeurd en onder andere het vlechtwerk voordat beton gestort kan worden, maar er wordt ook betonkwaliteit geïnspecteerd, daarnaast de voorwaarden die daaraan worden gesteld.

Wij doen ook aan het uitzetten van een bouwkavel, of dit wel volgens tekeningen uitgevoerd en kalanderen.

Het ondergaan van een bouwtechnische keuring verkleint het gevaar van kopen en vergemakkelijkt van het koopproces. Het maakt het daarnaast ook een zorgeloos proces.

Met het verkrijgen van een extensieve recensie van een huis bespaart u geld en tijd op aankomend onderhoud en reparaties.

Als u onze bouwkundige experts inhuurt, dan weet u dat uw de meest informatieve en objectieve inspecties zult ontvangen van onze professionele inspecteurs.

Ons bouwkundige team heeft zich toegewijd aan het verschaffen van uitgebreide en vlekkeloze rapportage. Deze rapportage wordt geleverd inclusief foto’s die de structurele en mechanische componenten van een woning weergeven.

Wij verzekeren u ervan dat wanneer u onze dienst inschakelt u uw vertrouwen in de handen legt van onze bouwkundige inspecteur.

Wij nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus. Wij hebben altijd veel plezier in ons werk en in het helpen van onze klanten met een bouwtechnische keuring. Onze hoogste en meest essentiële prioriteit is klant- en servicegericht werken.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem dan direct contact met ons op.